ישנם כלים שחובה שיהיו במזווה שלכם. ישנם אחרים שמאד מומלצים אבל אפשר להסתדר גם בלעדיהם וישנם כאלה שהם ממש בגדר מותרות…
גם לתבלינים יש חשיבות רבה בבישול שלנו, ולכן החלטתי לעשות רשימה של כל הדברים שמומלץ שיהיו אצלכם במטבח.
אתם מוזמנים להוסיף המלצות בתגובות..
אפיה
גילוי נאות – אין לי תנור!
כן כן.. אין לי תנור.. וכל מה שאני מכינה זה בטוסטר אובן קטן וחמוד. אז הנה, אם עד עכשיו לסטודנטים שביניכם (בעיקר) היה תירוץ למה לא לאפות, עכשיו התירוץ הזה נעלם! בטוסטר אובן אפשר להכין הכל! ממש הכל! מפשטידות ומאפים ועד לעוגות ולחמים!
אבל.. שימו לב, שכשמכינים בטוסטר אובן, יש צורך בלהתאים את הטמפרטורה למתכון, מכיוון שהוא קטן, הטמפרטורה משפיעה על הנאפה בצורה שונה לגמרי, לכן בטוסטר אובן שלי לפחות אני גיליתי שישי להוריד את הטמפרטורה שבמתכון ב 20 מעלות בדיוק ממה שכתוב במתכון. המתכונים באתר מותאמים כמובן לתנור רגיל, אבל אחרי מספר נסיונות, אני בטוחה שגם אתם תגלו את הטמפרטורה הנכונה בטוסטר שלכם.