תפוח ירוק הוא פרי על.
באמת! הוא פותר כל בעיה ויש לו טעם פשוט נפלא!
אז הבלוג הזה ממש לא מתיימר לפתור כל בעיה, אבל כן להציע לכם מתכונים נפלאים, קלילים וטעימים.
התכנון הראשוני היה לעשות בלוג אוכל למתכונים קלילים בלבד.. כאלה שלא דורשים יותר מדי זמן, יותר מדי מצרכים ובעיקר לא יותר מדי כלים.
כן כן, יש כאלה לא מעט, ואני מבטיחה לחלוק אותם איתכם אחד אחד!
אם רק אפשר היה לבשל ושהמטבח היה מתנקה מעצמו, המצרכים קופצים למקרר בהתאם לצורך וגם לאכול ולא להשמין, הייתי מבשלת ואוכלת כל יום. כל היום.
אני לא זוכרת באיזה גיל התחלתי לבשל, אבל אני כן זוכרת את עצמי במטבח מגיל מאד קטן (מבשלת/ אוכלת, מה זה משנה, העיקר שהייתי במטבח..) עוזרת לאמא בבישולים (גם לטעום את האוכל זה נחשב לעזור!) ובעיקר באפיה שאת זה עד לא מזמן אהבתי הרבה יותר. וכך, כשגדלתי המשכתי לבשל בכיף בבית הורי, לנסות מתכונים חדשים ולהמציא מטעמים למיניהם.
עד שיצאתי לעצמאות.
או אז גיליתי שהמצרכים לא קופצים לבד למקרר.. וגם שהמטבח לא מתנקה מעצמו.. ושאפילו הכלים לא ממש נשטפים לבד…
בתור סטודנטית דאז שעובדת במשרה מלאה, חיפשתי מתכונים קלילים, שלא דורשים יותר מדי עבודה, ולא הופכים את המטבח לתוהו ובוהו.. וכך פיתחתי ארוחות שלמות שנעשות בתבנית אחת.. או מאכלים שאפשר להכין, לאכול, ולשטוף את הכלים והכל תוך פחות מחצי שעה. וכמובן, שהאוכל יהיה טעים, טרי וחמים.
אבל עם הזמן, התפנה לי קצת הזמן… והתחלתי להנות לבלות גם חצי יום במטבח… וגיליתי מתכונים שבאמת שווים את זה… אז למה לחסוך אותם ממכם? גם הם יהיו פה.. עם אזהרה ברורה שזה לא הולך להיות פשוט, אבל בהחלט שווה את המאמץ.
קוראים לי אלונה, אני מכורה לתפוח ירוק, לבישול, לאפיה, לבלוגים של אוכל, לכתבות על אוכל וכל מה שקשור לאוכל בכלל. ברוכים הבאים לבלוג שלי, תהנו, תבשלו, תאפו, תאכלו, תשתפו ותספרו איך יצא! בתאבון!!
הירשמו עכשיו!
חיפוש
Google Translate
Powered by Google Translate.