אחת המנות שזמן ההכנה שלה ייקח לכם פחות מאשר לקרוא את המתכון.
היתרון הנוסף הוא שגם לא באמת צריך לחשוב על המנה מראש ולהוציא את המושט מהפריזר.
פשוט כשבא לכם דג, מוציאים אותו מהפריזר, שוטפים היטב תחת מי ברז זורמים (בטמפרטורת החדר), מוסיפים מעט שמן זית, תבלינים ולתנור לרבע שעה… זהו!
פחות מ 20 דקות ויש לכם מנה מצוינת! ובזמן ההמתנה כשהדג בתנור, אפשר להכין גם תוספת – אורז לבן או פירה תפו”א.
מושט בתנור
מרכיבים:
- מושט - 2 פילה או לפי כמות הסועדים
- שמן זית - בערך כפית לכל פילה
- מלח - לפי הטעם
- פלפל שחור - לפי הטעם
- פפריקה מתוקה - לפיזור מעל הפילה
- טימין יבש - לפיזור מעל הפילה
אופן ההכנה
- בתבנית קטנה שמים את פילה המושט
- מעל בוזקים את השמן זית
- מפזרים את כל התבלינים ומעסים את המושטים מכל הצדדים
- מכניסים לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות לרבע שעה.
בתאבון!