מה יכול להיות טוב יותר מאשר לסיים את יום החגיגה לדמוקרטיה הזה בביס של תות מושלם?
ההשראה למתכון הגיעה מכאן.
נכון, התותים עדיין יקרים, אבל אם גם אתם עברתם לידם ולא יכולתם לעמוד בריח המטריף שלהם, אז למה שלא תהפכו כבר כל תות לביס מושלם ב 10 דק’ עבודה בלבד?
תותים ממולאים
תרגישו חופשי לשנות את המילוי לפי מה שבא לכם, המילוי המוצע הוא פשוט הכי מהיר והאמת לדעתי גם הכי טעים..
גם את השוקולד אפשר להחליף לשוקולד לבן או שוקולד חלב.. אני אוהבת מריר.. וכמה שיותר אחוזי קקאו..
מרכיבים:
- תותים - 8-10
- שמנת חמוצה - חצי גביע (100 מל)
- סוכר לבן - כפית גדושה
- אינסטנט פודינג וניל - רבע כפית (לא חובה)
- שוקולד מריר - 4-5 קוביות
אופן ההכנה
- מערבבים את השמנת החמוצה עם הסוכר והפודינג (אפשר ישירות בתוך הגביע) ושמים במקרר עד לשימוש
- ממיסים את השוקולד במיקרו.
- קוטמים את התותים, חותכים את החלק התחתון (הצר) מעט כך שיוכלו לעמוד ומרוקנים בזהירות את הביפנוכו מהחלק הרחב בעזרת כף פריזאית או סכין קטנה. (אם במקרה מישהו תהה מה לעשות עם שאריות התותים - פשוט תאכלו אותם!)
- טובלים את החלק התחתון של התותים בשוקולד ומעמידים על נייר אפייה (בקור הזה השוקולד מתקשה תוך דקה, ואין צורך במקרר. במזג אויר חם יותר אולי מומלץ להעביר למקרר לכמה דקות).
- בעזרת כפית ממלאים את התותים בשמנת
בתאבון!!
2 Responses to תותים ממולאים